vrijdag 19 februari 2010

snoepjes
ja het lijkt wel of ons blog alleen nog maar over eten gaat, maar deze wilde ik jullie niet onthouden. In Frankrijk kocht ik deze ouderwetse snoepjes altijd al, maar nu hebben ze ze ook in een chocoladewinkel in Middelburg. Elke keer als ik er eentje pak uit mijn tas en dat blikje open doe, geniet ik niet alleen van de lekkere geur en smaak, maar zeker ook van het schattige doosje! Prachtig toch, en de navulverpakking is ook al zo mooi. Lekker frans!------------------------------------------------------------------------------------------
Yes, it seems our blog is only about food these days, but I didn't want to keep these sweets to myself. These little sweets with anise flavour I always bought in France, but now they sell them in a chocolate shop in my hometown. Every time I get them out of my bag and open the box I enjoy not only the delicious scent and flavour, but certainly the cute box. Isn't it beautiful and the refill is also stunning! And so French!

4 opmerkingen:

La Maison zei

Ja, mooi zijn die doosjes en de snoepjes zijn heerlijk in de verschillende smaken.
Een bezoekje aan Flavigny staat bij ons voor dit jaar op het programma, het schijnt dat het stadje helemaal naar anijs ruikt en dat wil ik zelf meemaken ;))

Dit nieuwe blog is leuk maar heeft nog weinig volgers.
http://parelsinhetparadijs.blogspot.com

@nne zei

Snoepjes koop ik soms alleen voor de doosjes. Ik ga meteen eens kijken naar de tip van "La Maison". Mooie avond, @nne

Prulletje zei

hihi, leuk zijn die blikjes en de snoepjes zijn een beetje anijsachtig he....een paar jaar geleden viel ik ook voor zo'n doosje ;-)

Antonia zei

Ja, ik ken ze en koop ze ook elk jaar in Frankrijk. Mooie verpakking hoor, echt genieten! Groetjes Anja