maandag 1 maart 2010

Bruxelles
Een heerlijk weekend Brussel. Wat een zalige stad. We hebben heerlijk gewinkeld. Prachtige winkels! De Zara Home, Essentiel, Mmmmmmh ( een geweldige kookwinkel) veel chocola en wafels en op zondagochtend de brocantemarkt op het vossenplein in de wijk Marolles. Natuurlijk ook weer leuke vondsten voor de webwinkel en daarna lekker koffie in een cafeetje aan het plein, waar een gezellig brussels menneke ons opwarmde met accordeonmuziek..... Hierbij wat fotootjes van de markt s'avonds en natuurlijk Manneken Pis!


A wonderful weekend in Brussels. What a beautiful city. We shopped till we dropped. Beautiful stores. The Zara Home, Essentiel, Mmmmmh ( a great cookshop) lots of chocolate and Belgian Waffles and sunday morning the brocante market at the Place du Jeu de Balle in the area Marolles. Ofcourse lovely finds for the webshop and after that we had a cup of coffee in a little bar at the square. A belgian grandfather warmed us with some old fashioned accordion music.....here are pictures of the market square at night and Manneken Pis!5 opmerkingen:

La Maison zei

Ja Brussel is een vrolijke stad, en de brocante markt is genieten.
Mooie foto's hebben jullie gemaakt kom ik ook even in de sfeer.

Groeten

Hermine

@nne zei

Ik heb zaterdagochtend m'n ronde gedaan. Heel wat kraampjes ontbraken echter door het slechte weer. Met vriendelijke groet, @nne

Ger zei

In één woord....België is GEWELDIG!

Waar je nou ook bent.....om een weekend te onthaasten...of 'n dagje te shoppen.....Brussel,Antwerpen,Mechelen,Brugge,Lier,Hasselt,Ieper,Poperingen of hier net over de grens in Turnhout of Achel.......het is overal leuk......en hoe dat komt....het is er gezellig, de mensen maken nog gemoedelijk 'n praatje met je,en je kan er op elke hoek van de straat goed en lekker eten!!
Of als je iets vers en speciaals zoekt.....om te kokkerellen....op de Exotische markt ook wel vreemdelingenmarkt genoemd, Oudevaartplaats, Theatherplein en omgeving op zaterdagmorgen, vindt je alles naar je gading.

Jullie gaan vast nog eens terug naar onze aardige zuiderburen.

Groetjes,
Ger

parels in het paradijs zei

Bruxelles is heerlijk. Er is een geweldige woonwinkel, trouwens ook in Antwerpen die Emery et Cie heet. Zij hebben ook een website. De brocantes en alle kleine winkeltjes zijn niet te versmaden. Ooit heb ik een paar prachtige colliers gekocht in een peipklein winkeltje. Ooit verkocht men hier vis. In een (kaartverkoop) hokje zat een oude grijze dame met een wit jasschort voor. De sieraden waren zo mooi, dat ik later spijt had er niet mee van gekocht te hebben. Kunst is ook ruim aanwezig en de pleinen.....hmmmmm. Dag, Lilian

Antonia zei

Wat klinkt dit heerlijk, een weekendje Brussel. Kan me voorstellen dat jullie genoten hebben! Weer iets om op mijn verlanglijstje te zetten :-)
Fijne week gewenst, groetjes Anja