vrijdag 16 december 2011

leuke tip


Zo voor de kerst krijg ik inspiratie van allerlei leuke blogs. Een vriendin wees me op de site: http://www.pinterest.com/ . Een heerlijk site met allerlei tips, ideeën, recepten, mooie plaatjes. En hiervandaan kom je weer op allemaal leuke blogs, veelal buitenlandse. Heerlijk! Neem maar eens een kijkje.


Hierbij alvast een plaatje van de rode kerstboom. Ik ben nog niet klaar. Wil er nog besjes in, maar was net bij het tuincentrum en daar hadden ze alleen hele zielige. Ik ga dus nog even verder zoeken. Desnoods nepperds. Want de boom moet vol! Ook leuk, mijn lichtjes zijn kapot. Dus ik moet de boom toch weer eerst helemaal leeg halen. Pfff. De harten hangen overal voor de ramen. Vond ik zo gezellig. Maar zoals je ziet, regent het buiten. Ziet er zo een beetje triestig uit. Maar daarom maken we het extra gezellig binnen.
groetjes Annebeth, een bezig kerstbijtje...

3 opmerkingen:

La Maison en Wonderboom zei

Wat meer dan vervelend dat je boomlichtjes stuk zijn. Dit jaar heb ik al twee snoeren weggegooid die stuk uit de kerstdoos kwamen. Ik denk er nu over om grotere kaarsachtige lichtjes te kopen.
En pinterest ken ik, haal er vaak leuke plaatjes af, en je kunt ze er zelf ook opzetten.

Lieve groet
Hermine

lia zei

Ja dat Pinterest ken ik. Iemand wees mij er eens op dat daar een foto van Joep op stond. En idd... mijn Joep op Pinterest haha...
Maar als je eenmaal kijkt blijf je kijken....

Fijn weekend, lia

Rianne zei

Hee hallo,
Wat grappig daar hangen 'mijn harten' voor het raam!Ik had het nog niet eerder gezien.
De Dickensmarkt was leuk en gezellig. Het was jammer dat het de eerste dag veel en hard regende, zaterdag en zondag was prima.
De laatste dag waren er verschillende 'collega's' niet gekomen maar dat mocht de pret niet drukken.
Ik hoop wel dat in 2012 de Dickensmarkt weer in de Dom plaats vind!
Fijne dagen toegewenst en leuk dat jullie nog even kwamen kijken vorig weekend.
Groetjes Rianne