maandag 30 januari 2012

Mooi Roomwit!Weer zo'n plaatje op mijn vensterbank. Dit ontzettend gave rek vol met mijn roomwitte schatten (het worden er stiekem steeds meer!!!) puddingvormen, schaaltjes zonder en met voet, een botervlootje, een oude kan en dat ene schattige sauskommetje van Wellington... Heerlijk en af en toe even op tafel met lekkere koekjes of fruit. Ik vind wel dat je alles ook gewoon lekker moet gebruiken, zonde toch, staat zo gezellig op tafel.

xxx Mieke

5 opmerkingen:

Beau Blanc zei

Hoi Mieke,
Dit zijn ook mijn favourieten, in roomwit. En dan het liefst van SC Maestricht of P. Regout. Ik heb zo'n boekje met merkjes, zodat je kan zien hoe oud je servies ongeveer is. Het idee dat sommige dingen dus al meer dan 100 jaar oud zijn!! En overal waar ik kom draai ik alles om, ken je vast wel....hihi.
Groetjes Joanike

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

tuurlijk daar is het toch voor ....en lekker genieten ervan en daar is deze rek zeer geschikt voor ....wat is hij leuk zeg ...fijne week lieve groet rosita

Ger zei

Mooi plekje daar voor het raam,staat zeker toch wel vast dat rek......?
Nou brengen scherven wel geluk is het gezegde.......maar je moet er toch ff nie aan denken!!!

Zie ik nou ijzere kogels of klei knikkers op dat schaaltje liggen?
Ik vraag dat omdat ik lang geleden tijdens onze rondreis in Turkije uit het gebergte eigenhandig wat gesteente zoals en Pyriet en Obsidiaan kapten en vond ook wat andere souveniers zoals ijzeren kogels,volgens onze gids die met ons mee de bergen ingegaan was overblijfselen uit een Russisch-Turkse oorlog.

Hartelijke groeten!
Ger

rommy moosie68 zei

hoi wat een plaatje het rek met al je schatten heel mooi liefs rommy

brocantezussen zei

Hoi Ger.

Het zijn inderdaad oude kleien knikkers, heb ik samen met wat musketkogels gekregen van een oude menneer hier uit het dorp die hele dagen met zijn metaalditector op stap is, hihi
groetjes Mieke.

lijkt mij trouwens ook wel wat de hele dag schatzoeken....