vrijdag 22 januari 2010

bestekjes

Ik weet niet waarom, maar ik heb een bestekjes verslaving. En als excuus om te kopen ook nog een webwinkel. Dus je raadt het al....


Ik houd van alles. Mooi verzilverd, strak design, tin, ik kan niet kiezen... Ik heb dus echt een allegaartje, en dat is eigenlijk wel leuk. Het is altijd een verrassing wat ik op tafel leg. Ik geniet ook altijd erg van de foto's in het tijdschrift Seasons. Van die plaatjes met lekker eten en dan altijd een leuk mesje of lepel erbij. Erg mooi. Dat het versleten is geeft niet. Geeft juist die mooie brocante uitstraling. Maar af en toe poepchique met van dat bestek met parelmoer, heeft ook wel wat.... Hierboven wat plaatjes van mijn ( onze) passie. Annebeth

8 opmerkingen:

lia zei

Mooi, bestek vind ik ook altijd wel wat hebben. Maar dat schaaltje is ook prachtig.

fijn weekend

Antonia zei

Supermooi, het is ook een van mijn verslavingen. Prachtige foto's, kunnen zo in Seasons!
Fijn weekend gewenst, groetjes Anja

English style zei

Ja prachtig al die bestekjes, bij jou/jullie is het dus altijd een verrassing van welk bestek ze moeten eten hihi
vind je schaaltje ook erg mooi !!
groetjes Yvonne

ps. ik kreeg van mijn zus een klein chocolade malletje die jullie bij het pakketje hadden gedaan, wat leuk!! het schaaltje is echt een snoepje !!!

Prulletje zei

ojaaaaaaaaaa dat peelmoer..mooi is dat zeg, mmmm dat geeft zo'n lekker gevoel zo'n weldaad zo sjiek...geniet ervan!

@nne zei

Fijn dat jullie terug zijn! Schitterend die oude bestekjes. Groetjes, @nne

Ger zei

Als ik het woord brocante tegen kom moet ik altijd even gaan neuzen.......en door m'n neus achterna te gaan kwam ik uit bij jullie leuke blog met mooie foto's en alleraardigste verhalen daar aan vast,van oude kruikjes van steengoed tot verzamelde bodemvondsten in glazen pot......leuk,leuk.....ik ga nog eens verder met lezen en zal de brocantezussen zeker blijven volgen!!
Hartelijke groet!
Ger

La Maison zei

Wat een gezellig blog en ik zie heel mooie spulletjes.
Ik zet me bij de volgers en natuurlijk zijn jullie ook welkom bij mij.
groetjes
Hermine

Petra zei

Ik kan ook niet van een rommelmarkt terug komen zonder bestek, al is het maar een taartvorkje. En dat verschillende bestek in je lade, da's juist handig, de ene houdt van een grote lepel de andere juist weer van een kleinere enz.

Fijn weekend,
groetjes Petra