dinsdag 16 februari 2010

zondagse kip


Het is alweer twee dagen geleden, maar ik wilde toch nog even onze zondagse kip laten zien. We hebben nu al een jaar onze oven, maar nu voor het eerst het spit gebruikt. Dit weekend een kippetje geroosterd. Lekker opgevuld met een flinke klont boter en knoflook. Met frietjes, sla en appelmoes, mmmmmm zalig!
-
It has been two days, but i would still like to show you our sunday chicken. We have had the oven for a year now, but only this weekend used the spit. So we roasted a chicken this weekend. Stuffed with a nice big pat of butter and garlic, together with home made french fries, a simple salad and applesauce! mmmmmm delicious.
Annebeth

4 opmerkingen:

Ger zei

Hallo Annebeth, altijd lekker zo'n kippetje van het spit.
Ik vul het buikje wel op met 'n bouquet garni(peterselie,tijm,rozemarijn en de nodige tenen gerookte knoflook)
Kwast het velletje van die bloterik in met wat citroensap aangelengd met beetje olijfolie,door het citroensap krijgt de kip een nóg krokanter jasje.
Jullie hebben er vast je vingertjes bij afgekloven!!
Lieve Groetjes,
Ger

lia zei

lekkerrrr.

Greet Lefèvre zei

Hallo zusjes,
Blij dat ik jullie blog heb gevonden! Mag ik vragen waar jullie wonen?
Lieve groet,
Greet

Antonia zei

Zo laat op de avond komt er een lekker kippetje voorbij. Krijg er gewoon honger van :-)
Die zal vast heerlijk gesmaakt hebben!
Fijne week verder, groetjes Anja