vrijdag 1 juni 2012

deelnemers minifair ( 4 )

Bee’s Knees Antiques
Ik ben Lisette en run samen met mijn moeder, Margriet, de Bee’s Knees Antiques. Onze collectie bestaat uit antiek en vintage uit Engeland, met name artikelen voor de feestelijk gedekte tafel (zilver plate, zilver), glaswerk, houten dozen en sieraden.
Ik was al jaren geinteresseerd in antiek en toen ik in 2000 vanwege mijn werk naar Londen verhuisde kwam ik in het antiek Walhalla terecht! Na enkele jaren verwoed verzameld te hebben besloot ik iets te doen met mijn kennis en contacten.
Het aanbod in Nederland vond ik vaak van middelmatige kwaliteit. Daarnaast vond ik dat de Nederlandse antiekhandel over het algemeen niet erg benaderbaar was, vaak snobbistisch en terughoudend t.a.v. het delen van informatie. Iets wat geheel anders is hier in Engeland waar de meeste handelaren openstaan voor vragen en hun kennis graag delen.
Met de missie antiek toegankelijker te maken en een betere kwaliteit-prijsverhouding te bieden ben ik zo’n acht jaar geleden begonnen om op kleine schaal artikelen aan te bieden aan vrienden en kennissen (de ‘bee’s knees’ is de engelse uitdrukking voor ‘het neusje van de zalm’!). Inmiddels is de collectie zeer uitgebreid en organiseren we een keer per jaar een antiekweekend bij mijn ouders in huis; sinds vorig jaar doen we af en toe mee met een fair.
Tijdens de minifair bij de Brocantezussen sluiten we ons aanbod enigszins aan bij de brocante dus mocht je niet direct zien wat je zoekt of de ‘bee’s knees’ niet vinden, spreek ons aan en je krijgt een uitnodiging voor ons jaarlijkse weekend later in het jaar!
Tot ziens op 16 juni in Heesbeen!

1 opmerking:

ria zei

Ik was aan t lezen op een andere blog.En zag daar een reactie van jullie staan,afgesloten met "groeten uit Middelburg)..Tja,toen was mijn belangstelling gewekt.Ik woon hier ook sinds bijna twee jaar (ben hierheenverhuisd nadat ik 43 jaar in t midden van t land heb gewoond).Dus moet hier mn weg nog vinden.En dan zon leuk zaakje in Midddelburg!Geweldig!!Ik ga jullie ook graag volgen en als je zin heb om mijn blog s te bezoeken...Welkom!!
Groetjes Ria