vrijdag 24 mei 2013

Deelnemers fair (2)


Vandaag een 'kijkje in de keuken' van Nancy en Ferd, dit jaar nemen zij deel aan onze fair!  Met een feilloos gevoel voor sfeer en stijl! Getuige de prachtige foto's:

Toen Mieke en Annebeth mij vroegen om dit jaar mee te doen met de jaarlijkse fair van Brocantezussen hoefde ik daar geen moment over na te denken. We delen dezelfde passie voor brocante, voor mooie spullen met een verhaal en niet te vergeten gezelligheid.

Als stylist houd ik me bezig met interieurstyling en –advies, foodstyling en fotostyling in het algemeen.  Mijn passie, die ik deel met mijn man Ferd, is al sinds jaar en dag het bezoeken van brocante- en antiekmarkten in binnen- en buitenland (vooral België en Frankrijk) en het verzamelen van allerlei objecten die ons aanspreken. Van porselein en aardewerk, tot industriële krukjes, oude lijsten, tafels, stoelen en ijzerwerk etc.
 

Met brocante kun je erg veel kanten op; van lieflijk/romantisch tot stoer/industrieel. In mijn styling ben ik vooral gericht op die laatste variant. Ik houd van een combinatie van stoere natuurlijke materialen bv. hout, staal, beton en aardse tinten met industriële accenten en boerse brocante. Het een versterkt het ander.

Bij Brocantezussen kun je altijd wel iets van je gading vinden. Mieke en Annebeth zijn net als ik heel enthousiast. Hoe leuk is het dat ik samen met anderen dit jaar een bijdrage mag leveren aan hun fair. Met elkaar maken we er een bijzondere dag van!
(voor meer foto’s zie onderstaande websites)


Concept en Styling: Nancy Fleskens, www.nancyfleskens.nl

Fotografie: Monique van der Steen, www.moniquevandersteen.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is nog eens een gezellige keuken,fijn weekend,lieve groet Musje.

brocantezussen zei

ja mooi he!

Anoniem zei

Het is wel allemaal een beetje over de top hoor.
De groente die je ziet zijn gekocht voor de mooie felle kleur groen, en niet omdat je het nodig hebt in de keuken, beetje te veel styling. Wat is het doel hier van. Het lijkt wel of er een stylist voor de foto's is geweest.

brocantezussen zei

Dat klopt Anoniempje, de foto´s zijn ook gemaakt door een stylist. Over smaak valt te twisten!