vrijdag 31 mei 2013

deelnemers fair (4)


Een familiebedrijf in het Brabantse Dongen. En ook familie van de Brocantezussen. Twee jaar terug waren ze ook op onze fair, en op veler verzoek zijn ze dit jaar weer van de partij. De prachtige snijbloemen zijn erg mooi te combineren met onze stoere brocante....

 
In de 1,6 hectare kassen aan de Fazantenweg 27 staan 350.000 planten een aantal jaren te groeien onder de meest ideale omstandigheden. Een tropisch klimaat wordt nagebootst. Tijd en aandacht zorgen ervoor dat de ranken op hun best uitgroeien.
Elke bloemstengel wordt met de hand gesneden, de bloemen worden geteld en de ranken worden handmatig in de dozen  verpakt.

 
Op dit moment staan er circa 15 verschillende rassen in de tuinderij. Hiervan is het grootste percentage wit. Al onze rassen hebben de naam van een wereldstad. De ranken die we snijden zijn allemaal geschikt voor op de vaas. Dit betekent dat ze te verwerken zijn in boeketten en arrangementen.
 
Annemiek houdt zich bezig met de sfeervolle winkel Pulcher Allure.
Op donderdag en vrijdag is onze winkel bij de tuinderij open voor particuliere verkoop.De winkel is geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Hier vindt u de mooiste planten en ranken van de rassen die we op dat moment in bloei hebben staan.
Tevens verkopen we potten en vazen van o.a. de exclusieve merken PTMD en Despots.
 
 Pulcher Orchidee
Fazantenweg 27
5106 RC  Dongen
Tel. +31 (0)162-371522
info@pulcherorchidee.nl
www.pulcherorchidee.nl
Openingstijden winkel:
Donderdag en vrijdag
09.00 - 17.00 uur

Geen opmerkingen: